top of page

TRUE-BALANCE

Mijn naam is Laurens Karg, ik ben gediplomeerd en gecertificeerd energetisch therapeut & coach. Op het gebied van energetische healing heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder Medium & Trance Healing Therapeut, NEI Coach, Merlin Healing, Kristalmaster, Alchemistische plantremedies, HSP (HoogSensitief Persoon) KinderCoach en veel andere opleidingen op dit gebied.

Daarnaast heb ik een gave om energie van mensen, dieren, voorwerpen en omgevingen te voelen en te healen met mijn handen. Met mijn handen kan ik de energie in aura’s en chakra’s voelen en healen, maar ook plekken in het lichaam waar emotionele blokkades zitten of plekken waar zich een fysieke klacht heeft gemanifesteerd. Tijdens een behandeling werk ik in die gebieden zonder enig fysiek contact. Hierdoor is het ook mogelijk om healing op afstand te doen mits de klachten en de behandeling daarvan dit toelaten.

 

Ik begin altijd met een intake om een goed beeld te krijgen van jouw klachten. Tijdens de intake geef ik ook meer informatie over mijn werkwijze en het behandeltraject. Aansluitend volgt meteen een eerste behandeling. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een volledig herstel. Afhankelijk van de aard van de klachten kan een behandeling 1-2 uur in beslag nemen, in uitzonderlijke gevallen langer. Wat mensen mij vaak vertellen is dat ze zich na behandelingen vaak lichter voelen, meer in hun kracht en weer in balans.

over mij

WAT IK DOE

Iedereen is mooi en heeft het recht om zijn/haar licht te laten stralen! Dat licht bevat al jouw unieke kwaliteiten en is de reden dat je hier op aarde bent. Door ingrijpende gebeurtenissen in ons leven kunnen emotionele blokkades ontstaan die het zicht op ons innerlijke licht belemmeren. Je kan je hierdoor uitgeput voelen of het gevoel hebben dat je helemaal vast zit en het even niet meer ziet zitten. Ik kan je helpen bij het opsporen en transformeren van belemmerende blokkades, zodat je weer in balans komt en helemaal in je eigen kracht.

MIJN EXPERTISE  

vrijmaken van energetische blokkades zodat alles weer gaat stromen in jouw leven

herstel van disbalans zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten  

heling van onverwerkte trauma's en niet positieve (denk)patronen          
energieboost door opschonen en versterken van jouw aura en chakra's
spiritueel coach: ontdekken en ontwikkelen van jouw Innerlijke Kracht,

sensitiviteit en spiritualiteit, nieuwetijdskinderen en starseeds,

ontdekken wie je werkelijk bent en wat je mag manifesteren in dit leven 

begeleiding van hoogsensitieve kinderen (HSK) en volwassenen (HSP) 

 

Heling op een zachte manier, je hoeft trauma's niet opnieuw te herbeleven.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Hengelo! 

Maak gebruik van onderstaand contactformulier om een afspraak te maken.

diensten

TARIEVEN

 

Het tarief voor de intake en het tarief voor de behandeling is EUR 95, dit bedrag is inclusief BTW. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dat langer zijn. Maar ook in die gevallen is het tarief EUR 95. Uitgangspunt voor mij is dat iedereen die bij mij komt de tijd en aandacht krijgt die op dat moment nodig is. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat behandelingen in alle rust kunnen plaatsvinden. 

Betalingen  kunnen  contant  worden  voldaan, via een Tikkie of overgemaakt  worden  door  middel  van  een overboeking. Afzeggingen van behandelingen moeten tenminste 48 uur van tevoren worden doorgegeven, anders zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling  in rekening te brengen. Dit kan telefonisch (06 - 51 30 12 64), via een WhatsApp bericht of per e-mail info@true-balance.nl.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid. Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die jij in jouw leven maakt, ligt bij jezelf. Hier is True-Balance niet verantwoordelijk voor.

tarieven

FEEDBACK

"Ik heb al meerdere keren een energetische healing van Laurens mogen ontvangen. Een hele mooie en bijzondere ervaring! Het heeft mij enorm geholpen en daar ben ik erg dankbaar voor!"

~ Anne Smits ~

"Ik ken Laurens van een opleiding mediumschap en heb daarnaast zelf consulten van Laurens ontvangen. Wat mij aanspreekt in Laurens zijn werk is dat hij een sterke visie heeft ontwikkeld die voortkomt uit een gedegen basis aan opleidingen en trainingen die passend zijn bij zijn kwaliteiten. Naast het medium- en healingschap is Laurens sterk in het meenemen van de cliënt door deze zorgvuldig te informeren over de processen die er plaatsvinden. Dit geeft de cliënt handvatten en inzichten die extra versterkend werken én vertrouwen geven tijdens en na de sessie".

~ M. G ~

"Ik kan Laurens van harte aanbevelen. De healing op afstand had al meteen impact. Een prettige man met veel kennis en kunde. Heel betrouwbaar en vriendelijk."

~ Jennie vd B ~ 

"Ik heb al meerdere behandelingen mogen ontvangen, zowel direct van Laurens als op afstand en alle behandelingen slaan aan. Ze helpen mij op enorm zowel de energetische reiniging als inzichten die ik van hem mag ontvangen. Het voelt iedere keer prettig om samen met hem te werken. Dankjewel voor alles".

~ Monique B ~

"Laurens heb ik leren kennen in Januari 2020 bij een cursus. Later heb ik samen met hem de cursus Trance healing therapeut afgerond. Tijdens de cursus zijn er met een sessie mooie dingen gebeurt. Ik kan hem aanbevelen als u hulp nodig hebt. Hij heeft een mooie energie".

~ Ria ~

feedback

CONTACT

 

Maak gebruik van onderstaande buttons om contact met mij op te nemen of onderstaand invulformulier.

 info@true-balance.nl             06 - 51 30 12 64            WhatsApp

phone.png
email01.png
whatsapp.png

Tijdens behandelingen geef ik iedereen die bij mij komt mijn volledige aandacht. Hierdoor ben ik telefonisch beperkt bereikaar. Stuur mij een WhatsApp bericht of een e-mail dan krijg je zo snel mogelijk een antwoord. 

Praktijk Adres:  Bordeauxstraat 21 in Hengelo (Overijssel)

Bedankt voor jouw bericht!

contact
bottom of page