top of page

TRUE-BALANCE

Mijn naam is Laurens Karg en ik ben gediplomeerd en gecertificeerd energetisch therapeut. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van energetische healing waaronder Medium & Trance Healing Therapeut,        NEI Coach, Merlin Healing, Kristalmaster, Alchemistische plantremedies, HSP (HoogSensitief Persoon) KinderCoach en veel andere opleidingen op dit gebied.

Daarnaast heb ik een gave om energie van mensen te voelen en te healen met mijn handen. Met mijn handen kan ik de energie in aura’s en chakra’s voelen en herstellen, maar ook plekken in het lichaam waar emotionele blokkades zitten of plekken waar zich een fysieke klacht heeft gemanifesteerd. Tijdens een behandeling werk ik in die gebieden zonder enig fysiek contact. Hierdoor is het ook mogelijk om healing op afstand te doen mits de klachten en de behandeling daarvan dit toelaten.

 

Ik begin altijd met een intake om een goed beeld te krijgen van jouw klachten. Tijdens de intake geef ik ook meer informatie over mijn werkwijze en het behandeltraject. Aansluitend volgt meteen een eerste behandeling. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig voor een volledig herstel. Afhankelijk van de aard van de klachten kan een behandeling 1-2 uur in beslag nemen, in uitzonderlijke gevallen langer. Wat mensen mij vaak vertellen is dat ze zich na behandelingen vaak lichter voelen, meer in hun kracht en weer in balans.

over mij

WAT IK DOE

Iedereen is mooi en heeft het recht om zijn/haar licht te laten stralen! Dat licht bevat al jouw unieke kwaliteiten en is de reden dat je hier op aarde bent. Door ingrijpende gebeurtenissen in ons leven kunnen emotionele blokkades ontstaan die het zicht op ons innerlijke licht belemmeren. Je kan je hierdoor uitgeput voelen of het gevoel hebben dat je helemaal vast zit en het even niet meer ziet zitten. Ik kan je helpen bij het opsporen en transformeren van belemmerende blokkades, zodat je weer in balans komt en helemaal in je eigen kracht.

MIJN EXPERTISE  

- opsporen en heling van onverwerkte trauma's 
- opschonen en versterken van aura en chakra's (= energieboost)
- identificeren en vrijmaken van energetische blokkades zodat alles weer gaat stromen in jouw leven
- begeleiding van hoog sensitieve kinderen en volwassenen (HSP) 
- opsporen van disbalans en herstel van symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten  
- spiritueel coach: ontdekken en ontwikkelen van jouw Innerlijke Kracht, sensitiviteit en spiritualiteit. 

 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Hengelo! 

Maak gebruik van onderstaand contactformulier om een afspraak te maken.

diensten

TARIEVEN

 

Het tarief voor de intake en het tarief voor de behandeling is EUR 95, dit bedrag is inclusief BTW. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur, in uitzonderlijke gevallen kan dat langer zijn. Maar ook in die gevallen is het tarief EUR 95. Uitgangspunt voor mij is dat iedereen die bij mij komt de tijd en aandacht krijgt die op dat moment nodig is. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat behandelingen in alle rust kunnen plaatsvinden. 

Betalingen  kunnen  contant  worden  voldaan,  overgemaakt  worden  door  middel  van  een  overboeking  of via Tikkie. Afzeggingen van behandelingen moeten tenminste 48 uur van tevoren worden doorgegeven, anders zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling  in rekening te brengen. Dit kan telefonisch (06 - 51 30 12 64), via een WhatsApp bericht of per e-mail info@true-balance.nl.

Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw eigen gezondheid. Raadpleeg voor medisch advies altijd een erkende arts of huisarts. De verantwoordelijkheid van bewuste of onbewuste keuzes die jij in jouw leven maakt, ligt bij jezelf. Hier is True-Balance niet verantwoordelijk voor.

tarieven

FEEDBACK

"Ik heb al meerdere keren een energetische healing van Laurens mogen ontvangen. Een hele mooie en bijzondere ervaring! Het heeft mij enorm geholpen en daar ben ik erg dankbaar voor!"

~ Anne Smits ~

"Ik ken Laurens van een opleiding mediumschap en heb daarnaast zelf consulten van Laurens ontvangen. Wat mij aanspreekt in Laurens zijn werk is dat hij een sterke visie heeft ontwikkeld die voortkomt uit een gedegen basis aan opleidingen en trainingen die passend zijn bij zijn kwaliteiten. Naast het medium- en healingschap is Laurens sterk in het meenemen van de cliënt door deze zorgvuldig te informeren over de processen die er plaatsvinden. Dit geeft de cliënt handvatten en inzichten die extra versterkend werken én vertrouwen geven tijdens en na de sessie".

~ M. G ~

"Ik kan Laurens van harte aanbevelen. De healing op afstand had al meteen impact. Een prettige man met veel kennis en kunde. Heel betrouwbaar en vriendelijk."

~ Jennie vd B ~ 

"Ik heb al meerdere behandelingen mogen ontvangen, zowel direct van Laurens als op afstand en alle behandelingen slaan aan. Ze helpen mij op enorm zowel de energetische reiniging als inzichten die ik van hem mag ontvangen. Het voelt iedere keer prettig om samen met hem te werken. Dankjewel voor alles".

~ Monique B ~

"Laurens heb ik leren kennen in Januari 2020 bij een cursus. Later heb ik samen met hem de cursus Trance healing therapeut afgerond. Tijdens de cursus zijn er met een sessie mooie dingen gebeurt. Ik kan hem aanbevelen als u hulp nodig hebt. Hij heeft een mooie energie".

~ Ria ~

feedback

CONTACT

 

Maak gebruik van onderstaande buttons om mij te mailen, bellen of een Whatsapp bericht te sturen.

Bordeauxstraat 21 - 7559KK - Hengelo

 info@true-balance.nl             06 - 51 30 12 64            WhatsApp

phone.png
email01.png
whatsapp.png

Bedankt voor jouw bericht!

contact
bottom of page